چرایی دستور ممنوعیت واردات لوازم خانگی به روایت کیهان/تورم ساختاری خانواده ایرانی و آثار ناگوار آن/باز هم شوخی با کرونا! – خبرگزاری تابناک

[ad_1]

اقتصادی مجلس سال گذشته حجم سالانه قاچاق را 25 میلیارد دلار اعلام کرد و اخیرا هم نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار گفت: به ازای واردات هر یک میلیارد دلار کالای ساخته شده 100 هزار فرصت شغلی از بین می رود . با این حساب، سالانه دو و نیم میلیون فرصت شغلی با قاچاق کالا از بین می رود. راه مقابله با این وضع ناهنجار اجرای دقیق نسخه دلسوزانه رهبری از سوی آحاد مسئولین، تولیدکنندگان و مردم است. کمال احمدی …

… همین امر، واکنش بسیاری از فعالان و تولیدکنندگان لوازم خانگی را به دنبال داشت؛ چرا که 4 سال از ممنوعیت واردات لوازم خانگی می گذرد؛ اما کماکان شاهد فروش بسیاری از اقلام لوازم خانگی خارجی در بازار با ترفندها و مجوزهای به ظاهر قانونی متنوع هستیم. رخنه کالای قاچاق به کشور در قالب جوازهای به ظاهر قانونی متأسفانه قاچاقچیان دانه درشت لوازم خانگی که تا کنون با موانع مستحکم …

برندهای کره ای به صورت قاچاق وارد کشور می شود همکاری برای تولید مشترک می تواند مانع از بروز آسیب قاچاق به صنعت داخلی کشور شود و همچنین با انتقال تکنولوژی فضای رقابتی را در این صنعت تقویت کند و این در تضاد با حمایت از تولید داخل نیست، زیرا با جذب سرمایه و تکنولوژی جدید به این صنعت کمک می شود. آینده بازار لوازم خانگی ایران وی افزود: با توجه به اینکه این دو برند کره ای سال های پیش …

خانگی هم اتفاقات مشابهی در حال تحقق است؛ حمایت هایی که در همین چند سال محدودیت واردات هم اپرات آن را شاهد بودیم، نتیجه این حمایت رشد چشمگیری در صنعت لوازم خانگی کشور بود. صنعت لوازم به عنوان یکی از صنایع پیشران در صورتی که رشد مناسبی داشته باشد و می تواند به پشتوانه و افتخار صنعت ایران تبدیل شود. این صنعت پیشران همواره بین دو تفکر مختلف در کشور در حال کشمکش بود. تولیدکنندگان داخلی دنبال …

ممنوعیت واردات از این کشور، منطقی و پاسخ روشنی به همراه دارد. در همین ارتباط، فعالان صنعت لوازم خانگی، از این فرمان ممنوعیت استقبال کرده اند و تنها نگرانی آنها، تشدید ورود لوازم خانگی خارجی از طریق قاچاق است که به گفته برخی فعالان تا 50 درصد از بازار ایران را در اختیار دارد. در همین زمینه حسینی شاهرودی دبیرکل انجمن لوازم خانگی ایران گفت: با توجه به زمزمه هایی که اخیراً در مورد واردات لوازم …

کشور طی سه سال اخیر و دستور مقام معظم رهبری مبنی بر تداوم ممنوعیت واردات لوازم خانگی از کشور کره جنوبی آیا امکان تامین نیاز بازار توسط تولیدات داخلی وجود دارد؟ گردان: بله، در حال حاضر به طور کامل تولیدات داخلی پاسخگویی تقاضا و نیاز بازار است و هیچ مشکلی در تامین تقاضا این بخش وجود ندارد. طی سه سال اخیر با توجه به ممنوعیت واردات کالای کامل لوازم خانگی، چه پیشرفت هایی در صنعت …

شرایط کنونی محصولی مانند اسنوا هم که تلاش شده به عنوان برند ملی معرفی شود بخش عمده ای از قطعات خود را از کشور چین تامین می کند و از آنجایی که در شرایط کنونی محصولات تولیدی کشور پاسخگوی نیاز بازار نیست قاچاق لوازم خانگی ادامه دارد و این مساله به معنای آسیب به تولید داخلی و جلوگیری از درآمد گمرگی دولت از طریق واردات رسمی است. قاچاق همچنان سهم بالای در بازار ایران دارد محمدرضا شهیدی دبیر …

به گزارش ایران اکونومیست، محمدحسین اسلامیان در مورد ممنوعیت واردات لوازم خانگی در سند راهبردی صنعت لوازم خانگی اظهار کرد: 4 سال است که در مورد کالاهای درشت لوازم خانگی واردات نداریم شرکت های کره ای هم ایران را ترک کرده و دیگر داخل ایران تولید نمی کنند. ما نمی توانیم با یک نوع کالا تمام سلایق مردم را پوشش دهیم. بنابراین نتیجه این کار آن شد که همان کالاهای خارجی که واردات آنها ممنوع شده بود به صورت …

دلار لوازم خانگی وارد کشور شده است، گفت: بنابراین بازار فعلا در انحصار تولید کنندگان داخلی نیست و این کالاهای قاچاق هستند که در بازار جولان می دهند. حسین فتاحی در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: در حال حاضر در صنعت لوازم خانگی سرمایه گذاری زیادی صورت گرفته و امیدواریم بتوانیم بعد از رفع نیاز داخل، صادرات بیشتری را ثبت کنیم. در همین زمینه دستور اخیر رهبری هم باعث دلگرمی بیشتری برای تولیدکنندگان جهت سرمایه گذاری در این صنعت شده است. …

به گزارش خبرنگار ایمنا ، روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود با تیتر جایگزین فوری پول تورمی به بررسی نقشه راه اصلاح بودجه پرداخت و نوشت: بررسی های مرکز پژوهش مجلس نشان می دهد بودجه سال 1400 با حدود 300 هزار میلیارد تومان کسری به تصویب رسیده است. در نتیجه تأمین این میزان کسری از راه استقراض از بانک مرکزی یا برداشت از منابع صندوق توسعه ملی، باعث ایجاد تورم خواهد شد. مسیر جایگزینی پول تورم …

… مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت گفت: در حالی که در سال 97 حدود 10 میلیون دلار صادرات لوازم خانگی داشتیم سال گذشته به 140 میلیون دلار و امسال به 200 میلیون دلار صادرات می رسیم. آقای گردان افزود: کشوری که وارد کننده لوازم خانگی بوده؛ امروز به صادرکننده این لوازم تبدیل شده است. وی گفت: بازار واردات کشور های همسایه ما در لوازم خانگی سالانه 37 میلیارد دلار است …

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ؛ “سید محسن دهنوی” عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود نوشت: “ممنوعیت واردات کالاهای کره جنوبی نباید به معنای حذف رقبا و ایجاد انحصار برای برخی تولیدکنندگان داخلی باشد. سازندگان لوازم خانگی باید بدانند اگر برای افزایش کیفیت و تحقیق و توسعه سرمایه گذاری نکنند، بازار را از دست می دهند؛ در دنیای امروز، رشد دانش بنیان رشد پایدار خواهد بود”. …

جمهور دستور توقف این کالاها را اعلام شد. افزایش درآمدهای ارزی دولت در دهه هفتاد و هشتاد و توامان عدم توجه کافی به ارتقای کیفی و کمی کارخانه های تولیدی لوازم خانگی باعث آن شد که در در این دوران سال به سال با افزایش واردات لوازم خانگی از کشورهایی چون آلمان، کره جنوبی و ژاپن باشیم. از سوی دیگر اجرای غلط سیاست خصوصی سازی باعث آن شد تا بعضا کارخانه هایی که پیشتر در بازار جهانی به رقابت با …

بازخبر / به گزارش ایسنا، سید محسن دهنوی نماینده تهران در مطلبی درصفحه توییتر خود نوشت: ممنوعیت واردات کالاهای کره جنوبی نباید به معنای حذف رقبا و ایجاد ⁧‫انحصار‬⁩ برای برخی تولیدکنندگان داخلی باشد. سازندگان لوازم خانگی باید بدانند اگر برای افزایش کیفیت و تحقیق وتوسعه سرمایه گذاری نکنند، بازار را از دست می دهند. در دنیای امروز، رشد دانش بنیان رشد پایدار خواهد بود …

به گزارش روزپلاس ؛ میکائیل دیانی، از فعالان رسانه ای درباره دستور جلوگیری از واردات محصولات لوازم خانگی ساخت کره جنوبی نوشته است: یک . لوازم خانگی کره ای -سامسونگ و ال جی-از قریب به چهار سال است که خودشان بازار ایران را تحریم کرده اند و با تحریم های آمریکایی همراه شدند؛ حالا هم با طراحی امریکایی میخواهند به ایران بازگردند که هم صنعت جان گرفته ما را لطمه بزنند و هم ارز نقدی و قابل …

تصلا – مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت صنایع امرسان با اشاره به دستور مقام معظم رهبری به رئیس جمهوری مبنی بر ممنوعیت واردات قطعات لوازم خانگی به تصلا گفت: در این رابطه باید گریزی به وضعیت بازار لوازم خانگی و توان رقابت و تولید محصولات با دانش روز دنیا بزنیم؛ یعنی از زمانی که مقام معظم رهبری در سال 92، اقتصاد مقاومتی را ابلاغ فرمودند. سلطان حسین فتاحیدر رابطه با واردات قطعات لوازم خانگی …

سیاست های کلی پولی و ارزی دولت، برای صنعت آزاردهنده است. بازار نباید به سمت خرید کالاهای خارجی برود و این اگر زمانی رخ دهد اشتغال دچار مشکل می شود. حمیدرضا غزنوی، سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی هم گفت: تا قبل سال 97 به خاطر تحریم آمریکا بازار ایران در سیطره لوازم خانگی خارجی بود. ما به اجبار تحریم و مدیریت منابع ارزی واردات را ممنوع کردیم و امروز در حوزه تولیدکنندگان لوازم خانگی …

به خودکفایی در تامین نیازهای لوازم خانگی در کشور برسیم .15 میلیون دستگاه سال گذشته تولید کردیم که نسبت به سال 97 دو برابر شده است . مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت با اشاره به اینکه 4 میلیارد دلار ارز باعث سرمایه گذاری در کشور شده است افزود: در حوزه اجزا و قطعات لوازم خانگی دو سال پیش نزدیک به 2 میلیارد دلار واردات قطعات خانگی داشتیم که میانگین به 70 درصد رسیده است. امروز …

به گزارش بازار ، مهرداد جمال ارونقی افزود: در بحث کالاهای گروه چهار که لوازم خانگی هم جزو آنهاست از سال 97 ممنوعیت هایی وضع شده و به همه مراجع ذیربط از جمله گمرک نیز ابلاغ شده، اما در حال حاضر اخباری مبنی بر ترخیص این اقلام توسط گمرک پخش شده که حاکی از واردات لوازم خانگی به صورت مکرر از طریق گمرک است. وی گفت: این لوازم خانگی که اخیرا از گمرک ترخیص شده است کلا از رویه مرزنشینی، کوله بری …

قرار گرفت. این در حالی بود که در جای دیگری، این موضوع ممنوع شده بود. غزنوی با بیان اینکه مافیای واردات لوازم خانگی در دولت قبل فشارهایی را وارد کردند تا ورود لوازم خانگی از طریق پیله وران مجاز شود، افزود: در آن جلسه مسئولان وزارت صنعت عنوان کردند که با این مسأله مخالف هستند و این کار به صلاح کشور نیست اما در نهایت این موضوع با موافقت 5 وزیر عضو کابینه مصوب شد. ثبت سفارش واردات …

حمایت شود اما به شرط اینکه دغدغه های فعالان اقتصادی و هشدارهای کارشناسان هم جدی گرفته شود، تاکید داشت: موضوع امروز این است که آیا مثلاً یخچال امرسان هم به سرنوشت پراید دچار می شود؟ آیا این یخچال که مثلاً امروز چهار و نیم میلیون تومان است را باید سال آینده 20 میلیون تومان بخریم؟ ارتقای کیفیت و دوری از انحصار این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه دولت باید مقابله با واردات کالاهایی که در …

به گزارش ایران اکونومیست ؛ عباس هاشمی در واکنش به گمانه زنی های صورت گرفته به تصلا گفت: در دیدار با وزیر صمت تنها یک درخواست کلی در این زمینه مطرح شد؛ مبنی بر اینکه “ممنوعیت واردات کالای نهایی لوازم خانگی به مدت پنج سال”، در برنامه هفتم توسعه پیش بینی شود تا خللی به این روند وارد نشود. هاشمی افزود: یکی از نیازهای تولید در حوزه لوازم خانگی امکان برنامه ریزی برای ارتقای کیفی و کمی …

به صورت قاچاق وارد کشور میشود همکاری برای تولید مشترک میتواند مانع از بروز آسیب قاچاق به صنعت داخلی کشور شود و همچنین با انتقال تکنولوژی فضای رقابتی را در این صنعت تقویت کند و این در تضاد با حمایت از تولید داخل نیست، زیرا با جذب سرمایه و تکنولوژی جدید به این صنعت کمک میشود. وی افزود: با توجه به اینکه این دو برند کره ای سال های پیش ایران را به عنوان کشوری برای تامین لوازم خانگی بازار …

صادرات و واردات وزارت صمت معتقد است که ثبت سفارشی برای کالاهای این دو شرکت کره ای صورت نگرفته و عمده کالاهای موجود در بازار را به قاچاق نسبت می دهند که آنهم جای تامل و بررسی دستگاه های متولی دارد، اما مستندات و قرائن نشان می دهد که لوازم خانگی کره ای همچنان در سامانه جامع تجارت ، تحت رویه کوله بری، ته لنجی و مرزنشینی ثبت آماری شده و به راحتی با تایید منشا ارز از گمرکات ترخیص می شود. …

پیام فوری،محمدحسین اسلامیان در گفت وگو با ایلنا در مورد ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره ای اظهار کرد: واردات لوازم خانگی خارجی از سال 97 ممنوع بوده ولی تا پایان سال 1400 مصوبه داشته است، هر سال هم این موضوع تمدید می شود حالا با حکمی آمده تا دو یا سه سال آینده این ممنوعیت کماکان وجود خواهد داشت؛ تا رایزینی در رابطه با واردات لوازم خانگی انجام نشود. تولیدات بسیار خوبی در برخی محصولات لوازم خانگی …

ولی الله بیاتی در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: لوازم خانگی از نیازهای اساسی مردم است و بعد از مسکن و خوراک و پوشاک از اصلی ترین کالاهای مورد نیاز مردم است. وی تصریح کرد: متاسفانه واردات بی رویه لوازم خانگی طی سال های گذشته آسیب های جدی به صنعت داخل زده است و قطعا ممنوعیت واردات می تواند بیش از پیش به رونق و بهبود تولید لوزام خانگی داخلی کمک کند. نماینده مردم …

هزینه های مازاد خود را به مردم تحمیل کنند و در فضای رقابتی نیستند برای آن ها هم یک تصمیم گرفته شود. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: حمایت مطلق از فعالیت در صنعت لوازم خانگی به صلاح کشور نیست، اما مشروط به حضور در بازار های خارجی و مشارکت با تولیدکنندگان خارجی جهت به دست آوردن بازار های منطقه ای می باشد؛ امروز اروپا محصولات بعضی از کارخانه های تولید داخل ما را یک ساله قرارداد می بندد …

کشور انجام می شود، افزود: با همه این شرایط ما می توانیم بخش اعظمی از نیروی کار کشور را در این عرصه به کارگیری کنیم. رییس خانه صنعت مازندران، یادآور شد: آنچه که امروز اتفاق افتاده حمایت از صنایع داخلی لوازم خانگی در کشور است و 6 برند بزرگ در کشور فعال هستند و حمایت از این محصولات بسیار خوب است. وی ادامه داد: در کنار حمایت باید به این موضوع توجه کنیم که بحث انحصار مواجه نشود. رضوی در …

فراهم کنند قطعاً سیاست های حمایتی جوابگو خواهد بود و در غیر این صورت اگر مطلق حمایت کنیم شاید منجر به انحصار، کاهش کیفیت، عدم رقابت و ضرر مردم شود. پورابراهیمی درباره تمدید مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی برای ممنوعیت واردات لوازم خانگی هم افزود: هنوز تصمیمی اتخاذ نشده است و تا پایان سال مصوبات گذشته وجود دارد و برای آینده؛ وضع بازار بررسی می شود و تصمیم گیری برای آینده اتخاذ خواهد شد …

[ad_2]
خبرهای اقتصادی

مطلب پیشنهادی

ورق گالوانیزه: تعریف، کاربردها، و مزایا

اهمیت گالوانیزاسیون در حفاظت از فولاد در برابر زنگ‌زدگی فولاد و آهن به طور طبیعی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *