رابطه در دوران حاملگی|7 روش طلایی داشتن رابطه در دوران حاملگی

یکی از نگرانی‌های مادران در دوران بارداری رابطه در بارداری و نزدیکی در ماه اول بارداری است. بسیاری از مادران و پدران تصور می‌کنند که رابطه زناشویی در بارداری خطرناک است؛ در حالی که طبق توصیۀ پزشکان اگر مادر بارداری در وضعیت بارداری پرخطر قرار نداشته باشد، باید بتواند به راحتی و بدون هیچ‌گونه نگرانی رابطه جنسی خود با همسرش را در تمام مراحل بارداری حفظ کند؛ زیرا فواید رابطه جنسی در دوره بارداری بسیار حائز اهمیت است.

این کار نه تنها برای مادر باردار و جنین مضر نیست، بلکه فواید بسیاری داشته و به سلامت مادر باردار و جنین و همچنین حفظ صمیمیت و انسجام خانوادگی نیز کمک بسیاری می‌کند.

میل و رابطه در بارداری

ممکن است مادران باردار در مورد رابطه جنسی و مسائل مربوط به آن در دوران بارداری سوالات زیادی داشته باشند و با تغییرات عمده‌ای در زندگی زناشویی خود مواجه شوند. یک فرد باردار باید از تغییرات زندگی زناشویی خود در طول بارداری آگاه باشد. با مطالعه این مقاله می توانید اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید.

برخی از بانوان به دلیل افزایش میزان هورمون‌های بارداری مانند پروژسترون و استروژن در بدن و افزایش جریان خون در سینه‌ها و اندام تناسلی در دوران بارداری بیشتر از گذشته حساس می‌شوند.

حتی برخی از آنها اولین ارگاسم خود را در دوران بارداری تجربه کرده و این احتمال وجود دارد که به ارگاسم چندباره برسند. ممکن است این امر به‌دلیل جریان زیاد خون یا به‌کاربردن روش‌های متفاوت و تحریک مستقیم کلیتوریس (Clitoris) باشد. همچنین در دوران بارداری میزان ترشحات واژینال افزایش می‌یابد، اما تغییرات هورمونی موجب تند شدن بو و طعم آن می‌شود.

رابطه جنسی در سه ماهه اول بارداری

با وجود اینکه بارداری در چند ماه ابتدایی خود را نشان نمی‌دهد، اما تغییرات عمده‌ای در حال وقوع است که می‌تواند میل و رابطه جنسی را تحت تأثیر قرار دهد. ممکن است تمایلی به رابطه جنسی با همسر خود نداشته باشید زیرا:

  • به‌دلیل رشد جنین در بدنتان احساس خستگی مفرط دارید.
  • پستان‌ها در حال رشد هستند تا برای شیردهی آماده شوند، به همین دلیل دردناک‌اند، درست مانند زمان پیش از عادت ماهیانه
  • حالت تهوع و یا استفراغ دارید
  • از طرفی شاید واقعا تمایلات جنسی داشته باشید اما برخی از این عوارض بارداری به شما اجازه این کار را ندهند. پس به حرف بدنتان گوش کنید.

رابطه جنسی در سه ماهۀ دوم بارداری

آغاز سه ماهۀ دوم بارداری در برخی از بانوان باردار همراه با بازگشت انرژی و پایان تهوع است. خواهید دید که هورمون‌ها، پوست و موها را درخشان و لطیف کرده‌اند، به‌ طوری که دیگران نیز به این موضوع اشاره می‌کنند.

این مرحله از بارداری «گل کردن» نام دارد. شکم نمایان شده به‌طوریکه دیگران متوجه می‌شوند شما باردارید. بسیاری از بانوان از پشت سرگذاشتن سه ماهۀ اول بارداری و عبور از خطر سقط جنین، بسیار احساس خوبی دارند و در آرامش کامل و اعتماد به نفس این دوره را پشت سر می‌گذرانند.

با این حال در برخی از بانوان این دوره نیز همراه با حالت تهوع یا کاهش میل جنسی است. اگر شما نیز جز این دسته هستید، بهتر است سخت نگیرید، استراحت و مراقبت از خود می‌تواند به آرامش و احساس شما کمک کند.

سه ماهۀ دوم بارداری زمان انجام آزمایشات مختلف بارداری از جمله آمنیوسنتز و نمونه‌برداری از پرزهای جنینی است. به همین دلیل توصیه می‌شود تا چند روز پس از انجام این آزمایشات استراحت کرده و رابطه جنسی و زناشویی نداشته باشید.

رابطه جنسی در سه ماۀ سوم بارداری و رابطه جنسی در ماه نهم بارداری

با توجه به بزرگ‌تر شدن رحم در طی سه ماهۀ گذشته، شاید در حال حاضر احساس خستگی کنید. وزن اضافه‌ای که حمل می‌کنید، به‌علاوه تغییرات و مشکلات جسمانی بارداری مانند کمردرد، تورم دست و پا و مچ و سوزش سر دل یا ترش کردن، می‌توانند میل جنسی شما را سرکوب کنند.

جای نگرانی نیست، بهتر است به‌طور مرتب و مکرر درباره این احساسات و حالات خود با همسرتان گفتگو کنید. اما اگر احساس خوبی نسبت به شکم برآمده خود دارید و هنوز احساس جذاب بودن می‌کنید، می‌توانید با همسرتان رابطه جنسی خوبی داشته باشید. این حالت در افراد متفاوت است، بنابراین هرکاری که احساس‌تان می‌گوید انجام دهید.

آیا نزدیکی در ماه اول بارداری باعث سقط جنین می‌شود؟

یکی از نگرانی‌های رایجی که خانم‌ها طی بارداری خود دارند، این است که آیا رابطه جنسی در بارداری منجر به سقط جنین می‌شود؟ در واقع باید بگوییم تنها شما نیستید که دچار این نگرانی هستید، همه خانم‌های باردار دچار این دغدغه‌اند.

اگر یک بارداری معمولی دارید و پزشک ممنوعیت برای شما مشخص نکرده است، رابطه در بارداری حتی در سه ماه اول هیچ خطری برای جنین و مادر ندارد.

علاوه بر این که مایع آمنیوتیک از جنین محافظت می‌کند، مخاط دهانه رحم از ورود میکروب حین رابطه جنسی جلوگیری می‌کند. همچنین این نکته را در نظر داشته باشید که حین رابطه جنسی آلت مرد به رحم نمی‌رسد، به همین جهت هیچ خطری جنین را تهدید نمی‌کند.

با وجود این که خطر سقط جنین در سه ماه اول بارداری بیش از سه ماه دیگر است، اما باید توجه داشته باشید که رابطه جنسی علت سقط شما نخواهد بود. تقریبا نیمی از سقط‌ها به‌دلیل ناهنجاری‌های کروموزومی رخ می‌دهد. همچنین عوامل دیگری که می‌تواند در خطر سقط جنین نقش داشته باشد:

  • عفونت و بیماری‌های مادر
  • مشکلات هورمونی
  • ناهنجاری‌های رحم
  • مصرف داروهای خاص
  • برخی از عادت‌های غلط مانند سیگار کشیدن و مصرف الکل
  • اختلالاتی در تولیدمثل مانند آندومتریوز و سندرم تخمدان پلی کیستیک

به‌طور کلی در اغلب مواقع خانم‌ها با تغییراتی که در ماه اول بارداری یا سه ماه اول بارداری مواجه هستند، تمایل زیادی به رابطه جنسی ندارند. در صورتی که تمایل به رابطه جنسی در ماه اول بارداری داشته باشند، هیچ منعی برای برقرار رابطه وجود ندارد.

پوزیشن رابطه جنسی در بارداری (مدل نزديكی در بارداری)

اگر هنوز از رابطه جنسی و زناشویی عمیق لذت می‌برید، می‌توانید از مدل نزدیکی در بارداری و پوزیشن‌های گوناگونی استفاده کنید. در اواخر بارداری به‌دلیل پستان‌های دردناک و شکم برآمده، شاید نتوانید به‌راحتی برخی از پوزیشن‌ها را امتحان کنید، بنابراین بهتر است اکنون از این فرصت استفاده کنید.

برای این کار می‌توانید روش‌های آميزش در دوران بارداری زیر را امتحان کنید:

  • به پهلو دراز بکشید و در حالی که پشت به همسر خود قرار دارید، زانوهای خود را به داخل شکم خم کنید. در این پوزیشن دخول عمیق انجام نمی‌شود و شکم شما نیز روی تخت قرار می‌گیرد.
  • در حالی که همسرتان به پشت دراز کشیده، روی زانوهای خود و بالای او قرار بگیرید، پاهای خود را از هم باز کنید و خود را پایین و به سمت او بیاورید. در این پوزیشن به‌راحتی می‌توانید از شکم خود مراقبت کرده و سرعت و میزان دخول را کنترل کنید.
  • درحالیکه همسرتان در پشت شما قرار دارد، به صورت چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید. سعی کنید دخول بسیار عمیق نباشد.
  • پهلو به پهلو و روبروی هم دراز بکشید، یک پا را روی کمر همسرتان بگذارید، در این پوزیشن دخول عمیقی صورت نمی‌گیرد و تخت نیز از شکم تان محافظت خواهد کرد.

رابطه جنسی یا ارگاسم در انتهای بارداری، منجر به شروع انقباضات رحمی موسوم به برکستون هیکس (Braxton Hicks) می‌شوند. اگر این کار را انجام دهید، خواهید دید که عضلات رحم و شکم‌تان سفت می‌شوند، این امر کاملاً طبیعی بوده و نگران‌کننده نیست.

آیا ریختن اسپرم در دوران بارداری ضرر دارد

پزشکان توصیه می‌کنند با کامل شدن دورۀ بارداری و زمانی که کودک آماده تولد می‌شود، برای تحریک زایمان از رابطه جنسی استفاده کنید؛ چرا که درون مایع منی ماده‌ای بنام پروستاگلاندین (Prostaglandin) وجود دارد که دهانۀ رحم را شل می‌کند. همچنین هورمون اوکسی توسین (Oxytocin) که به‌ وسیلۀ ارگاسم در بدنتان ترشح می‌شود، می‌تواند موجب شروع انقباضات رحمی شود.

نقش دخول در تحریک زایمان قطعی نیست، اما در بیمارستان برای القاء زایمان، از تزریق داروی شیمیایی پروستاگلاندین (Prostaglandin) استفاده می‌کنند.

نزدیکی در دوران بارداری از نظر شرعی

در صورتی که برای زن و بچه‌‌‌اش ضرری نداشته باشد، مانعی ندارد. برای اطمینان از نداشتن ضرر، به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایید. (استفتاء سایت هدانا از دفتر آیت الله مکارم شیرازی.)

تغییرات هورمونی مردان در زمان بارداری همسرشان

آیا می‌دانستید که مردان نیز هنگام بارداری همسرشان، دچار تغییرات هورمونی می‌شوند؟ بدن بانوان در دوران بارداری هورمون‌های بی بویی بنام فرومون ترشح می‌کنند. بدن مردان نیز در واکنش، ترشح هورمون تستسترون (Testosterone) را کاهش و میزان هورمون‌های دیگر را افزایش می دهد.

طبق گزارشی در بررسی سالانۀ انسان‌شناسی، مردان به‌ دلیل آماده شدن برای فرزندداری، در بدن خود دچار تغییری در میزان هورمون پرولاکتین (Prolactin) و وازوپرسین (Vasopressin) می‌شوند.

هورمون پرولاکتین (Prolactin)

پرولاکتین (Prolactin) هورمونی است که بدن را برای تولید شیر تحریک می‌کند. کارشناسان معتقدند زمانی که دیگر نیازی برای باردار کردن وجود ندارد، افزایش پرولاکتین (Prolactin) موجب کاهش میل جنسی مردان می‌شود.

هورمون وازوپرسین (Vasopressin) یا هورمون آنتی‌دیورتیک (ADH)

این هورمون که به هورمون تک همسری معروف است، با باردار شدن همسر در بدن مردان بیشتر تولید می‌شود، هورمون وازوپرسین (Vasopressin) موجب سرکوب هورمون تستوسترون (Testosterone) می‌شود؛ زیرا این هورمون میل جنسی را افزایش می‌دهد. ازاین‌رو با سرکوب کردن تستوسترون (Testosterone) پدر میل کمتری به برقراری رابطه جنسی و زناشویی خواهد داشت تا بتواند با کودک و مادر ارتباط عاطفی برقرار کند.

سؤالات متداول در مورد رابطه جنسی در بارداری

دوران بارداری برای همۀ مادران همراه با لحظات و تجربیات خوب و بد خواهد بود. ممکن است در این دوران با مشکلات و سؤالاتی روبرو شوید که نیاز به راهنمایی داشته باشید.

فراموش نکنید که حفظ رابطه زناشویی در تمام دوران بارداری برای شما الزامی است و تنها در مواردی که متخصص زنان این کار را ممنوع کند، باید از آن اجتناب کرد. در این مقاله به رایج‌ترین سوالاتی که در مورد برقراری رابطه جنسی و رابطه زناشویی برای مادران باردار ایجاد می‌شود، می‌پردازیم:

نزدیکی در بارداری ۷ پوزیشن نزدیکی با عکس و تصویر

+18 – گر کمتر از ۱۸ سال سن دارید یا مجرد هستید این نوشته برای شما مفید نیست، خواهش می کنم از خواندن آن صرف نظر کنید.

نزدیکی در بارداری ۷ پوزیشن نزدیکی با عکس و تصویر

در رابطه با رابطه جنسی در دوران بارداری پزشک به شما خواهد گفت که نزدیکی برای شما و جنین خطرناک است یا خطری ندارد. با این حال باز هم خیلی از خانم‌ها می‌پرسند: آیا در دوران باردای می‌توان نزدیکی داشت؟
اگر پزشک شما را از نزدیکی در دوران بارداری منع نکرده، تا زمانی که مایل به نزدیکی هستید و برایتان مشکل نیست، هیچ ممنوعیت برای شما ندارد. تغییرات و افزایش هورمون‌ها در دوران بارداری در بعضی از بانوان می تواند تمایلات جنسی را به شدت افزایش دهد.

بدون شک شما می دانید چگونه با همسر خود نزدیکی کنید، اما در دوران بارداری اوضاع فرق می کند.
گاهی در دوران بارداری شما خسته هستید یا بعد از یک فعالیت ساده خیلی زود خسته می شوید.
گاهی بدون هیچ دلیلی ممکن است احساس افسردگی کنید و یا استرس داشته باشید.
برای انجام عمل نزدیکی بهترین موقعیت را برای خود پیدا یا ایجاد کنید تا بتوانید لذت ببرید.
وقتی در دوران بارداری می خواهید با همسر خود نزدیکی کنید تفاوت‌هایی احساس می کنید; بزرگ تر شدن شکم یکی از این تفاوت‌هاست که می تواند روی نزدیکی شما تاثیر گزار باشد.

۱۵ پوزیشن نزدیکی در بارداری همراه با عکس

در این قسمت پوزیشن های نزدیکی برای رابطه جنسی در حاملگی و بارداری، با کمک تصویر و  توضیحی کوتاه به پاسخ سوال:
در دوران بارداری چگونه نزدیکی کنیم می‌پردازیم. سعی کنید این حالت های نزدیکی را از ماه سوم به بعد استفاده کنید.

1- پوزیشن نزدیکی در بارداری حالت V

این پوزیشن برای دوران بارداری بسیار مناسب است و باعث می شود تا به شکم فشار وارد نشود. وقتی روی پهلو دراز می کشید می توان گفت هیچ فشاری به شما وارد نمی شود. هر دو پای زن کنار همدیگر است و روی کمر مرد قرار می گیرند. حتما از بالش برای آسیب نرسیدن به گردنتان استفاده کنید.

پوزیشن بارداری
پوزیشن بارداری

۲- پوزیشن های تصویری زناشویی در بارداری

زن در بالا کنترل گر باشید.

پوزیشن نزدیکی
پوزیشین نزدیکی در بارداری

این پوزیشن و حالت نزدیکی برای دوران حاملگی به شما کمک می کند که به شکم خود فشار وارد نکنید و کنترل خوبی داشته باشید. همچنین با کنترل عمق نفوذ آلت خیالتان راحت تر خواهد بود.

۳- روش های نزدیکی در حاملگی (روی صندلی)

نزدیکی در حاملگی
نزدیکی در حاملگی

پوزیشن با صندلی – همدیگر را در آغوش بگیرید.

مرد روی صندلی می نشیند سپس زن مانند تصویر بالا به او ملحق می‌شود; صندلی را کنار دیوار یا مبل قرار دهید تا بتوانید از آنها کمک بگیرید.

۴- مدل نزدیکی در بارداری (درازکش به پهلو)

مدل نزدیکی بارداری

نزدیکی از پشت در بارداری

در این روش زن به پهلو دراز کشیده تا به جنین و شکم او فشار وارد نشود.

۵- پوزیشن های تصویری زناشویی در بارداری

در این مدل یا پوزیشن یادتان باشد حتما یک بالش را زیر کمر خود مانند تصویر قرار دهید، در این حالت مرد باید زانو بزند تا وزنی به شکم زن وارد نکند.

پوزیشن بارداری

۶- پوزیشن های تصویری دخول در دوران بارداری

نزدیکی روی لبه تخت

بهترین پوزیشن بارداری

زن به طرف پایین تخت  و مرد بیرون از تخت بسته به ارتفاع تخت  زانو بزند یا بایستد; پاهای زن جمع شوند، در دوره بعد از ۳ ماه یک بالش زیر یک طرف از پلو بگذارید تا فشار زیادی به شما وارد نشود.

۷- تصاویر پوزیشن رابطه جنسی در بارداری

پوزیشن نزدیکی

اگر نیمه دوم بارداری هستید فراموش نکنید که حتما زن باید چند بالش زیر شکم خود قرار دهید تا به جنین، کمر و شکم او فشار وارد نشود.
همچنین زیر زانو های زن و مرد باید نرم باشد.
خلاصه از هر مدل، حالت و یا پوزیشنی که استفاده می کنید مواظب باشید که همیشه با ملایمت برخورد کنید تا به شکم و کمر و جنین فشار وارد نشود.

 

مخصوصا در ماه های اول ممکن است خانم باردار حین رابطه جنسی خسته شود و قادر به ادامه نباشد; مرد باید او را درک کند و زن باید به او توضیح دهد که به خاطر بارداری خسته شده و شوهرش را دوست دارد. (برای جلوگیری از سوء تفاهم).

در دوران بارداری از چه زمانی می توانیم نزدیکی داشته باشیم؟

نزدیکی در  سه ماه اول بارداری

بعد از مشاهده علائم اولیه بارداری و اطمینان از بارداری می توان رابطه جنسی داشت؟
برای کسانی که حاملگی طبیعی دارند از همان ۳ ماه اول بارداری می توان رابطه زناشویی را آغاز کرد; در سه ماه اول بارداری به دلیل افزایش هورمون های زنانه به احتمال زیاد تمایل زن به نزدیکی و رابطه جنسی بیشتر می شود.

جریان خون بیشتر در سینه‌ها در بارداری باعث حساس تر شدن و بیشتر شدن احساسات زنانه می شود; در بارداری از نزدیکی مقعدی به شدت دوری کنید چرا که احتمال دارد با ایجاد عفونت در واژن خطر سقط جنین را افزایش دهد.

نکته۱:

یکی از دلایل سقط جنین در سه ماه اول بارداری انقباضات شدید رحمی است.
ناگفته نماند که سقط در سه ماه اول دلایل بسیار زیادی می تواند داشته باشد.
برای رهایی از این خطر تعداد دفعات نزدیکی در سه ماه اول را محدود کنید.
و زن تا جایی که مقدور است از ارضا و ارگاسم شدن کامل «پی در پی» خود جلو گیری کند تا خطر سقط به حداقل برسد.
نزدیکی در بارداری بین زوجین بسیار شایع است و گزارشات بسیار کم و ناچیزی از سقط به خاطر نزدیکی ارائه شده است.

نکته۲:

مردان تا جایی که امکان دارد به هیچ عنوان آلت خود را تا آخر فرو نکنند، چرا که ممکن است باعث لکه بینی و تحریک کردن دهانه رحم و خدا نکرده پاره شدن کیسه آب شود.

سقط بعد از نزدیکی

سوال یکی از کاربران سایت توراهی:

دو هفته بعد از نزدیکی، همسرم سقط شده است، ممکن است دلیل سقط‌جنین نزدیکی باشد؟

تا جایی که من اطلاع داشتم و مطالعه و تحقیق کرده بودم، به هیچ وجه سقط همسر شما مربوط به نزدیکی و ارضا شدن یا ارگاسم نیست; با این حال برای اینکه بتوانم خیال شما را راحت کنم با برجسته‌ترین استاد و دکتر زنان و زایمان ایران، سرکار خانم دکتر صدیقه حنطوش زاده «متخصص زنان و زایمان، جراح» تماس گرفتم، موضوع را برای دکتر حنطوش زاده توضیح دادم و ایشان فرمایش کردند:

به هیچ وجه سقط این خانم مربوط به نزدیکی یا ارضا شدن نیست و هیچ ربطی به نزدیکی ندارد.

نزدیکی در ۳ ماه دوم

در ۳ ماه دوم گاهی در حین نزدیکی زن احساس می کند که جنین حرکت می کند; بعضی خانم ها خیلی زود احساس گناه می کنند و دیگر دوست ندارند رابطه را ادامه دهند.
این احساس گناه بیهوده است و نباید مانع لذت بردن زن از رابطه جنسی شود.

در هنگام نزدیکی هر گاه زن احساس خستگی کرد بهتر است پوزیشن خود را تغییر دهد مثلا روی پهلو بخوابد.
برای رمانتیک کردن حس و حالتان قبل از نزدیکی می توانید از ” آهنگ بارداری ” استفاده کنید.

نزدیکی در سه ماه سوم

در  سه ماه سوم باز هم تغییرات جدیدی در بدن زن صورت می گیرد.
مشکلات گوارشی می تواند تاثیر منفی در رابطه جنسی زن و مرد داشته باشد.
برای رفع این مشکل از پوزیشن نزدیکی در بارداری شماره ۴ استفاده نمایید.

اگر زن فکر می کند ممکن است اکسیژن لازم به جنین نرسد بهتر است به پهلوی چپ دراز بکشد.
بعد از ارگاسم معاشقه طولانی تری داشته باشید زیرا مرحله برگشت از ارگاسم به حالت عادی در این دوره برای زن بیشتر طول می کشد.
با همسرتان حرف بزنید و اگر احساس خستگی می کنید از او بخواهید کمر شما را ماساژ دهد.
ماساژ می تواند برای روان و جسم زن باردار بسیار مفید باشد.

فواید رابطه جنسی در دوران بارداری

نزدیکی در دوران بارداری مانند ” ورزش در دوران بارداری “به شما کمک می کند عضلات قوی تری داشته باشید
و به بدن خود  در تغییرات حاملگی کمک کنید.

کاهش فشار خون

نزدیکی در بارداری باعث تنظیم و یا کاهش فشار خون شما می شود; اکسیتوسین که به عنوان هورمون عشق نیز شناخته می‌شود حین رابطه جنسی در بدن شما آزاد می شود.
این هورمون به شما کمک می کند تا تنش های بدن و روان خود را از بین ببرید و فشار خون طبیعی و سالمی داشته باشید.

کاهش درد

جالب است که زنان باردار با انجام رابطه جنسی و احساسات شدید عاشقی به مقدار زیادی درد را در جسم خود کاهش می دهند.

خواب آرام

بی خوابی های دوران بارداری یکی از معضلات این دوران است; کمر درد، تکرر ادرار، استرس و غیره به بانوی باردار اجازه خوابی راحت نمی دهد.
بعد از رابطه و ارگاسم شما احساس خستگی خواهید کرد که به خواب عمیق شما کمک می کند.
نزدیکی می  تواند به شما کمک کند تا خواب عمیق تر و سالم تری داشته باشید.

افزایش صمیمیت

اگر شما با همسر خود در دوران بارداری رابطه جنسی خوبی داشته باشید; نه تنها باعث صمیمیت شما در دوره می شود بلکه صمیمیت ایجاد شده تا مدت‌های طولانی‌تری بعد از بارداری ماندگار خواهد بود.
بعضی ها فکر می کنند که زنان در دوران بارداری سرد و بی احساس می شوند، ولی این درست نیست.
رابطه جنسی و نزدیکی در دوران بارداری که باعث تولید و آزاد شدن اکسیتوسین می شود،
دلسردی و کم حسی زنان را از بین برده و باعث با محبت تر شدن و با اعتماد به نفس تر شدن بانوی باردار می گردد.

روابط زناشویی در دوران بارداری از نظر اسلام

نزدیکی در بارداری از نظر دین مبین اسلام منع نشده مگر اینکه باعث وارد شدن آسیب به جنین و یا زن شود.
برای اینکه بفهمید که نزدیکی به زن با بچه آسیب وارد می کند یا نه باید به پزشک مراجعه کنید.
نه تنها در بارداری بلکه در تمام مراحل زندگی همیشه باید در نظر داشت که لذت بردن به تنهایی و آسیب وارد کردن به شریک جنسی کاری غیر انسانی است.

پیامبر عزیز اسلام خطاب به حضرت علی (ع) می فرماید:

ای علی “(ع)”. اگر همسر “گرامی” تو باردار شد، با او آمیزش نکن مگر آنکه وضو داشته باشی.
برای اینکه اگر میان شما فرزندی تقدیر شود بخیل و کوردل خواهد بود (اگر بدون وضو نزدیکی کنی)

ممنوعیت نزدیکی در دوران بارداری

همانطور که گفته شد نزدیکی در بارداری مجاز است اما بعضی شرایط خاص وجود دارد که رابطه زناشویی می تواند بسیار خطرناک باشد.:

  • سابقه فشار خون در بانوی باردار
  • نارسایی های دهانه رحم و تعداد زیاد زایمان
  • سابقه داشتن زایمان زودرس یا سقط جنین
  • هفته های آخر بارداری
  • پارگی کیسه آب جنین
  • انقباض خود به خودی رحمی

نزدیکی در بارداری ۷ پوزیشن با ۷ عکس و تصویر مدل رابطه جنسی در حاملگی

مطلب پیشنهادی

ورق گالوانیزه: تعریف، کاربردها، و مزایا

اهمیت گالوانیزاسیون در حفاظت از فولاد در برابر زنگ‌زدگی فولاد و آهن به طور طبیعی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *